GARANTI

Vad är ICE112 Livstidsgaranti?

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en livstidsgaranti på våra produkter. Om din produkt någonsin har något tillverkningsfel eller delar sig till hälften ersätter vi den gratis. Vi vill att du ska känna dig säker och trygg när du investerar i ett ICE112 ID produkt. Du bär ett av marknadens bästa och mest effektiva produkter som finns i denna kategori. De flesta ICE112 ID användare rapporterar positiva fördelar med våra produkter. ICE112 ID produkter är inte avsedda att behandla eller bota sjukdom. ÅTERFÖRSÄLJARE: För detaljhandel inköp, till exempel vid ett event, butik eller auktoriserad ICE112 återförsäljare, kontakta din ICE112 för specifika garantier.

Vad garantin ej täcker?

Garantin täcker inte normalt slitage såsom att ICE112 bokstäver och logotyp försvinner på grund av normalt varje dag slitage. Garantin täcker heller inte misshandel eller missbruk av produkten. Vi förbehåller oss rätten att vägra garanti ersättare om så är fallet. 


Hur får jag mitt ersättnings ID under denna garanti?

Vänligen kontakta oss via vårt kontakt formulär och uppge vad saken gäller, inköpsdatum och inköpsställe. Efter kontakt ber vi dig skicka in ditt trasiga band tillsammans med ifylld garanti formulär. Detta skickas till: ICE112 Ab, Box 1394, 25224 Helsingborg, Sverige


Är mitt fria ersättnings ID verkligen gratis? Eller måste jag betala något?

För din ICE112 ID produkt gäller fri livstidsgaranti och din utbytesprodukt är helt gratis. Dock finns där ett utlägg i form av en hanterings och expeditionsavgift på 29kr för att ersättningsprodukten skall skickas tillbaka till dig. (Samt potentiella tullavgifter vid mottagning av ersättnings ID vid internationella kunder).